Summary 2012 : Episode Finale

January 7, 2013  |  Mike, Mike - activity, Mike - myself

Yeah kini kita tiba sudah ke penghujung rancangan
summary.. penat sudah penantian.. cewah.. macamlah ada
penantian kan?

So lets ride.. read more… Read More

Summary 2012 : Episode 2/3

January 4, 2013  |  Mike, Mike - activity, Mike - myself

Yeah bertemu kita di episod yang kedua..
Maaf tidak dapat tulis sekali tulis panjang-panjang
sebab masa yang ada untuk mengarang terlalu limited..

Pada kali ini kita akan membicarakan tentang
1. Setahun Bekerja di TM
2. Handphone
3. Camera & Perjalanan FUNthography

Lets ride.. read more… Read More

Summary 2012 : Episode 1/3

January 3, 2013  |  Mike, Mike - activity, Mike - myself

Assalamualaikum 2013!

Alhamdulillah ini adalah 1st Post for 2013.
Cukup lama tak update.. masakan tidak.
nak update memang tak cukup masa betul.
Cukup bz dengan kisah hidup sendiri, family
dan yang paling penting banyak nak edit gambar..
Alhamdulillah rezeki anak-anak orang cakap kan :)

So Lets go tengok apa yang da berlaku 2012! read more… Read More

Cegah Perut Buncit?

September 13, 2012  |  Spiritual

Terlalu banyak menyumbat perut di bulan syawal?
itu la masalahnya pada masa ni jugak
perut da jadik belon kan?

So kita cuba la selagi terdaya..
sempat ker? ehehe bagi mereka yang masih sempat selamat tu..
jom kite tengok ape yang leh kita try buat eheheeh

read more.. Read More

Microsoft Surface Phone 8

September 12, 2012  |  Technology

Persaingan Apple yang sedikit digigit Samsung
kini makin berseri seri macam hari raya..
datanglah pesaing Microsoft dalam arena ini.. yaaaa

Namanya cukup best… Surface!
Difahamkan ada keluar tablet dan juga phone…

Microsoft nye nama memang best la sebab nampak mcm business style
la kan? eheheh…
Kalau Apple.. Pod, Pad,.. best ker? ehehe

Lets see it..read more… Read More

Reboot Blackberry anda?

September 11, 2012  |  Technology

Pernah tak mimpi pasal korang beli handphone?
Saya telah dihimpit perasaan yg sangat mencengkam waktu dalam tido

Bermula camni..
tetiba dah sampai kedai handphone.. waktu tu da nak trade in phone
blackberry dengan Samsung Note dah..read more.. Read More

Masalah Rambut Gugur

September 10, 2012  |  Mike, Mike - activity

Sejak kebelakangan ni, banyak plak rambut gugur..
Aish.. merisaukan plak camni.. belum tua sudah botak?

Rambut saya banyak gugur time mandi dan pakai minyak rambut
time tu jugak kite sebenarnye kene slow slow la kan urut rambut sebenarnye

read more… Read More

Sandwich kreative

August 30, 2012  |  Hebat

Sempena dengan bulan Syawal nie memang
sume orang akan pikir pasal makanan kan?
So jadiknya… sedang perut lapar ni..
saya pun mencari makanan sarapan pagi..
pehh… dapat la sandwich nie.. rasa mcm nak makan semua la plak..

mari layan lagi sandwich yang lagi power!

Read More

White Room Studio Session 2/2

Nak tau ape yang jadik tak?
wahaha.. model lelaki tak jadi datang..
so menjadilah kiranya model terjunan payung..

Credit to Maslina Photography

See more… Read More

White Room Studio Session 1/2

White room studio ni adalah kelolaan Kak Joy
join merempit jer bila ada orang ajak..
saya join atas dasar nak shoot modelling…
nak amik pengalaman.. dan 1st time amik gambar studio
dengan lighting sume… so lets get roll..

lets see more bebeh.. Read More