Breaking News

Atkins Diet

image

Masalah berat badan adalah satu masalah besar untuk kita lebih-lebih lagi wanita. Kalau rasa betul-betul nak kuruskan badan then they will do something definitely. Kurang makan, bersenam, makan ubat, so and so. Maybe I’m not the right person to talk about diet but my intention was to share infos for ...

Read More »

Adopting a Kitten? Make it Double.

image

Hadiah birthday saya yang pertama dari suami is a cute and adorable kitten, informed by the former owner kucing saya ni mix maine coon and persian. So we decided to name him, Santiago. Oh by the way kucing saya ni jantan. A bit nervous untuk membela seekor kucing yang saya ...

Read More »

Cirit-Birit? Petua Mengatasinya.

siapacantik.com-teh-hijau

gambar kredit kepada: WOM Sudah masuk hari ke tiga dah ceri-beri. Memang lembik badan bila dicampur aduk dengan demam pula So moh le kite try. Setakat ni cuma leh try yang daun teh jer.. yang lain susah @ kurang rajin nak cari eheheh gambar kredit kepada: WOM Sudah masuk hari ...

Read More »

Welcome 2015

2015-390x221

Assalamualaikum! Hey its been a long time bebeyh! Last post was January 7,2013.. Almost 2 years! Read more bebeh Assalamualaikum! Hey its been a long time bebeyh! Last post was January 7,2013.. Almost 2 years! Read more bebeh Berbekalkan semangat jitu untuk berblogging semula, Saya siapkan semua editing photo dan ...

Read More »

Summary 2012 : Episode 2/3

2012-happy-new-year-top

Yeah bertemu kita di episod yang kedua.. Maaf tidak dapat tulis sekali tulis panjang-panjang sebab masa yang ada untuk mengarang terlalu limited.. Pada kali ini kita akan membicarakan tentang 1. Setahun Bekerja di TM 2. Handphone 3. Camera & Perjalanan FUNthography Lets ride.. read more…

Read More »

Summary 2012 : Episode 1/3

2012-happy-new-year-top

Assalamualaikum 2013! Alhamdulillah ini adalah 1st Post for 2013. Cukup lama tak update.. masakan tidak. nak update memang tak cukup masa betul. Cukup bz dengan kisah hidup sendiri, family dan yang paling penting banyak nak edit gambar.. Alhamdulillah rezeki anak-anak orang cakap kan So Lets go tengok apa yang da ...

Read More »

Cegah Perut Buncit?

perut-buncit

Terlalu banyak menyumbat perut di bulan syawal? itu la masalahnya pada masa ni jugak perut da jadik belon kan? So kita cuba la selagi terdaya.. sempat ker? ehehe bagi mereka yang masih sempat selamat tu.. jom kite tengok ape yang leh kita try buat eheheeh read more..

Read More »

Microsoft Surface Phone 8

microsoft_surface_phone_8_by_yronimus-1

Persaingan Apple yang sedikit digigit Samsung kini makin berseri seri macam hari raya.. datanglah pesaing Microsoft dalam arena ini.. yaaaa Namanya cukup best… Surface! Difahamkan ada keluar tablet dan juga phone… Microsoft nye nama memang best la sebab nampak mcm business style la kan? eheheh… Kalau Apple.. Pod, Pad,.. best ...

Read More »
[%%LINKS%%]