Breaking News

Cirit-Birit? Petua Mengatasinya.

siapacantik.com-teh-hijau

gambar kredit kepada: WOM Sudah masuk hari ke tiga dah ceri-beri. Memang lembik badan bila dicampur aduk dengan demam pula So moh le kite try. Setakat ni cuma leh try yang daun teh jer.. yang lain susah @ kurang rajin nak cari eheheh gambar kredit kepada: WOM Sudah masuk hari ...

Read More »

Welcome 2015

2015-390x221

Assalamualaikum! Hey its been a long time bebeyh! Last post was January 7,2013.. Almost 2 years! Read more bebeh Assalamualaikum! Hey its been a long time bebeyh! Last post was January 7,2013.. Almost 2 years! Read more bebeh Berbekalkan semangat jitu untuk berblogging semula, Saya siapkan semua editing photo dan ...

Read More »

Summary 2012 : Episode 2/3

2012-happy-new-year-top

Yeah bertemu kita di episod yang kedua.. Maaf tidak dapat tulis sekali tulis panjang-panjang sebab masa yang ada untuk mengarang terlalu limited.. Pada kali ini kita akan membicarakan tentang 1. Setahun Bekerja di TM 2. Handphone 3. Camera & Perjalanan FUNthography Lets ride.. read more…

Read More »

Summary 2012 : Episode 1/3

2012-happy-new-year-top

Assalamualaikum 2013! Alhamdulillah ini adalah 1st Post for 2013. Cukup lama tak update.. masakan tidak. nak update memang tak cukup masa betul. Cukup bz dengan kisah hidup sendiri, family dan yang paling penting banyak nak edit gambar.. Alhamdulillah rezeki anak-anak orang cakap kan So Lets go tengok apa yang da ...

Read More »

Cegah Perut Buncit?

perut-buncit

Terlalu banyak menyumbat perut di bulan syawal? itu la masalahnya pada masa ni jugak perut da jadik belon kan? So kita cuba la selagi terdaya.. sempat ker? ehehe bagi mereka yang masih sempat selamat tu.. jom kite tengok ape yang leh kita try buat eheheeh read more..

Read More »

Microsoft Surface Phone 8

microsoft_surface_phone_8_by_yronimus-1

Persaingan Apple yang sedikit digigit Samsung kini makin berseri seri macam hari raya.. datanglah pesaing Microsoft dalam arena ini.. yaaaa Namanya cukup best… Surface! Difahamkan ada keluar tablet dan juga phone… Microsoft nye nama memang best la sebab nampak mcm business style la kan? eheheh… Kalau Apple.. Pod, Pad,.. best ...

Read More »

Reboot Blackberry anda?

blackberry-bold-9900-00

Pernah tak mimpi pasal korang beli handphone? Saya telah dihimpit perasaan yg sangat mencengkam waktu dalam tido Bermula camni.. tetiba dah sampai kedai handphone.. waktu tu da nak trade in phone blackberry dengan Samsung Note dah..read more..

Read More »

Masalah Rambut Gugur

botak-juvana

Sejak kebelakangan ni, banyak plak rambut gugur.. Aish.. merisaukan plak camni.. belum tua sudah botak? Rambut saya banyak gugur time mandi dan pakai minyak rambut time tu jugak kite sebenarnye kene slow slow la kan urut rambut sebenarnye read more…

Read More »
[%%LINKS%%]